



Outline for L&D Africa Conference 2021 24th November, 2021 13:00-17:00 GMT Online Zoom

Activity	Time	
Opening		
Welcome and overview of conference	13:00 - 13:05 5 minutes	
Statement from Convener	13:05 - 13:10 5 minutes	
Plenary Sessions		
Plenary 1 - Diversity and Inclusion: What it means to L&D	13:10 - 13:50 40 minutes	
Break	13:50 - 13:55 5 minutes	
Plenary 2 - Diversity and Inclusion in Coaching: <i>DI</i> Sensitivities for Effective Coaching Outcomes	14:50 - 15:30 40 minutes	
Break	15:40 - 15:45 5 minutes	
Breakout sessions		
Breakout 1- Gender and L&D: Who are we leaving behind? Breakout 2- What does a safe space for learning look like for persons with disabilities (PWDs). <i>Making Learning Inclusive for persons with learning disabilities</i>	13:55 - 14:45 50 minutes	
Transition	14:45 – 14:50 5 minutes	
Breakout 3 - Developing an L&D Strategy for your Business or Organization Breakout 4 - Diversity and Inclusion: Our African Reality: Finding Solutions to Challenges in L&D	15:30 - 16:20 50 minutes	
Transition	16:20 - 16:35	
Closing ceremony		
LPI Presentation	16:25 - 16:50	





	20 minutes
Closing remarks	16:50 - 16:55
	5 minutes
Announcements	16:55 - 17:00
	5 minutes

